Collaboration brew én spirit

De bierwereld is volop in beweging! Bij Jopen staat er regelmatig een collaboration brew op het programma. De craft bierbrouwerij slaat met brouwerijen van over de hele wereld de brouwhanden ineen om unieke collaborations brews te produceren.
Eind maart 2017 was brouwerij Borg Brugghús uit IJsland te gast bij Jopen en Gospel Spirits voor een dubbele collaboration. Namelijk een collaboration brew én spirit!

 1. jopenkerk
  Maandag 27 maart 2017

  Dag 1: collaboration brew

  Dag 1 was het de beurt aan de Jopenkerk Haarlem. De Jopenbrouwers hebben een collab met Stulli (Sturlaugur Jón Björnsson) van Borg Brugghús uit IJsland gebrouwen. Speciaal voor deze Nordic Rye Smoky Farmhouse Ale heeft Stulli schapenstront gerookte mout meegenomen. Ja ja, sheep shit smoked malt is in IJsland zeer gebruikelijk. Er groeien nu eenmaal weinig bomen in IJsland. We hebben het bier gekruid met arctische tijm en IJslandse heide.

 2. Dinsdag 28 maart 2017

  Dag 2: collaboration spirit

  Op dag 2 mocht onze meester-distillateur Stulli welkom heten in de Jopenkerk Hoofddorp. Stulli en Freddie Talbot-Ponsonby hebben een collaboration spirit gedistilleerd. Naast de reguliere gin-botanicals, hebben ze in deze Nordic Gin arctische tijm en IJslandse heide verwerkt.

Nieuwsgierig naar het resultaat?
Nog even geduld!

Geen 18, geen alcohol.

Bevestig dat je 18 jaar of ouder bent voor toegang tot Gospelspirits.nl

Sorry, het ziet er naar uit dat je niet oud genoeg bent.

- -