Werken bij Gospel Spirits by Jopen

Als ambitieus merk willen we graag verder groeien. Dat doen we met elkaar. Onze medewerkers dragen hun liefde voor ambacht, kwaliteit en smaak graag uit en voelen zich ook buiten het werk betrokken bij merk. We hechten veel waarde aan ontwikkeling en je krijgt de ruimte om jezelf te ontplooien.

Craft bierbrouwerij Jopen is in 1994 ontstaan vanuit een droom om de Haarlemse brouwtraditie in ere te herstellen. Jopen creëert originele craft bieren naar eeuwenoude én innovatieve recepten. Wij geloven dat… de kennis van het verleden en de mogelijkheden van het heden resulteren in de ultieme belevenis: Jopen, Crafting Divine Beer.

In november 2010 wordt met de opening van de Jopenkerk Haarlem (brouwerij, grand café en restaurant) de Haarlemse brouwerstraditie in ere hersteld. Na het grote succes van de Jopenkerk Haarlem, wordt in de Haarlemse Waarderpolder een Jopen Proeflokaal geopend.

Een tweede kerk kon niet uitblijven. Distilleerderij, grand café en restaurant Jopenkerk Hoofddorp is gevestigd in de oudste kerk van Haarlemmermeer. Gospel Spirits by Jopen zag in 2015 het levenslicht. Distillaten in kleine batches volgens authentieke receptuur met eigentijdse ingrediënten.

Geen 18, geen alcohol.

Bevestig dat je 18 jaar of ouder bent voor toegang tot Gospelspirits.nl

Sorry, het ziet er naar uit dat je niet oud genoeg bent.

- -