Cultuur

Volg onze belevenissen online! We delen op deze blog het laatste nieuws rondom Gospel Spirits, geven tips over foodpairing en vertellen op welke events we staan.

Gospel Spirits Dutch Gin wint goud tijdens SIP Awards 2018

Gospel Spirits by Jopen heeft een award in de wacht gesleept tijdens de Spirit International Prestige (SIP) Awards 2018. Gospel Spirits Dutch Gin was goed voor een gouden medaille. De dry gin viel als enige Nederlandse gin in de prijzen.

Bokkenpootjes met Gospel Dutch Gin

Ook in gerechten doet Gospel Dutch Gin het goed! De chefkok in de Jopenkerk Hoofddorp toverde heerlijke bokkenpootjes met Gospel Dutch Gin op tafel.

Jopen blaast Gospel Spirits nieuw leven in

Hoofddorp, 11 april 2017 - Gospel Spirits, de distillaten tak van de Haarlemse craft bierbrouwerij Jopen, maakt een frisse start. In de thuisbasis, distilleerderij, grand café en restaurant Jopenkerk Hoofddorp, wordt weer volop gedistilleerd. Op maandag 10 april 2017...

Gospel gin-tonic marshmallow

Het is ongetwijfeld een van de meest populaire cocktails van de afgelopen tijd: gin-tonic.
Ook in gerechten doet dit goddelijke drankje het goed!

Labelen eerste flessen Dutch Gin

We hebben het labelen van de eerste flessen Gospel Spirits Dutch Gin op de voet gevolgd. De etiketten worden één voor één op de flessen aangebracht.

Cocktailproeverij

Tijdens de Jopen Cocktail Proeverij vertellen wij je graag over de geschiedenis, het maken van cocktails en het ontstaan van Gospel Spirits.

Geen 18, geen alcohol.

Bevestig dat je 18 jaar of ouder bent voor toegang tot Gospelspirits.nl

Sorry, het ziet er naar uit dat je niet oud genoeg bent.

- -