Ons verhaal

Hemels genieten

 

Craft

 

2015

Distilleren

 

And let us not grow weary of doing good, for in due season we will reap, if we do not give up.

Galatians 6:9

Gospel Spirits zag in 2015 het levenslicht. Craft brouwerij Jopen uit Haarlem staat aan de wieg van het merk. De craft benadering van Jopen is zichtbaar in de distilleerderij. Het distilleerproces van Gospel Spirits is volledig ambachtelijk en traditioneel, gebruikmakend van moderne apparatuur.

 

Gospel Spirits worden in kleine batches gedistilleerd in koperen ketels van 200 liter. Pure ingrediënten worden in de ketels verwerkt tot hoogwaardige spirits. We distilleren met pure hoogwaardige ingrediënten, zonder gebruik te maken van aroma’s, extracten, kleurstoffen of koude distillatie.

Gospel Spirits maakt gebruik van single-shot distilling. Deze methode geeft geweldige controle over iedere batch. Dit, in combinatie met pure botanische ingrediënten, maakt Gospel Spirits gloriously good.

 

Gloriously good

Het distilleerproces hebben we toevertrouwd aan meester-distillateur Freddie Talbot-Ponsonby. Hij beheerst het distilleren tot in perfectie. Freddie is opgegroeid op een wijnmakerij in Australië. Hij heeft zijn hart gevolgd en zich in Edinburgh ontplooid tot distillateur. Na het behalen van zijn Master Brewing & Distilling heeft hij gewerkt bij Pickering’s Gin en Glasgow Distilling Company Co.

Met veel enthousiasme, vakmanschap en kennis werkt Freddie aan de creatie van nieuwe smaken. Liefde voor kwaliteit, transparantie en het vak komen samen in onze hemelse spirits.

Geen 18, geen alcohol.

Bevestig dat je 18 jaar of ouder bent voor toegang tot Gospelspirits.nl

Sorry, het ziet er naar uit dat je niet oud genoeg bent.

- -