Ons verhaal

Hemels genieten

 

Craft

 

2015

Distilleren

 

And let us not grow weary of doing good, for in due season we will reap, if we do not give up.

Galatians 6:9

Dit is het verhaal van Gospel Spirits by Jopen.

Gospel Spirits zag in 2015 het levenslicht. Craft bierbrouwerij Jopen uit Haarlem stond aan de wieg van het gedistilleerde merk. De stap naar de wereld van distillaten belichaamt de onafhankelijke en gedurfde geest van Jopen.

Veritatem Evangelii

Op het label van Gospel Spirits prijkt: ‘Veritatum Evangelii’. Deze Latijnse vertaling van het woord Gospel betekent letterlijk ‘goed nieuws’.

Alles draait bij Gospel Spirits om beleving en uitoefening van het oude ambacht van distilleren. In koperen distilleerketels wordt Gospel Spirits by Jopen geboren.

Gospel Spirits staat voor hemels genieten van verfijnde smaken.

Hemels genieten

Het distilleerproces hebben we toevertrouwd aan meester-distillateur Freddie Talbot-Ponsonby. Hij beheerst het distilleren tot in de perfectie. Freddie is opgegroeid op een wijnmakerij in Australië. Hij heeft zijn hart gevolgd en zich in Edinburgh ontplooid tot distillateur. Na het behalen van zijn Master Brewing & Distilling heeft hij gewerkt bij Pickering’s Gin en Glasgow Distilling Company Co.

Met veel enthousiasme, vakmanschap en kennis werkt Freddie aan de creatie van nieuwe smaken. Gospel Spirits volgens authentieke receptuur met eigentijdse en zuivere ingrediënten. Elke druppel wordt vakkundig geproduceerd. De Nederlandse distillaten zijn van hoge kwaliteit en worden in kleine batches gedistilleerd.

Geen 18, geen alcohol.

Bevestig dat je 18 jaar of ouder bent voor toegang tot Gospelspirits.nl

Sorry, het ziet er naar uit dat je niet oud genoeg bent.

- -