Ook in gerechten doet Gospel Dutch Gin het goed! De chefkok in de Jopenkerk Hoofddorp toverde heerlijke bokkenpootjes met Gospel Dutch Gin op tafel.

Ingrediënten

Voor de koek

  • 150 gram eiwit
  • 100 gram suiker
  • 150 gram amandelpoeder
  • 150 gram suiker

Witte chocolade ganache met Gospel Dutch Gin

  • 300 gram witte chocolade
  • 150 gram slagroom
  • 50 ml Gospel Dutch Gin

Bereidingswijze

De koek

Sla 150 gram eiwit en 100 gram suiker samen op in een keukenmachine. Meng 150 gram amandelpoeder en 150 gram suiker met elkaar in een mengkom. Meng uiteindelijk met elkaar tot een beslag.

Doe het beslag in een spuitzak met een gladde spuitmond. Spuit kleine staafjes op het bakpapier op een ovenplaat. Bak deze af in een oven op 160 graden voor 20 minuten.

Laat afkoelen.

Witte chocolade ganache met Gospel Dutch Gin

Verwarm de slagroom en de Gospel Dutch Gin (niet laten koken). Giet dit op de witte chocolade en roer totdat de chocolade gesmolten is. Doe het geheel in een spuitzak en laat dit opstijven in de koelkast.

Eindresultaat

Neem 1 koek en smeer deze in met de chocoladeganache. Plaats hier een koekje op en druk deze zacht aan. Smelt pure chocolade en doop het bokkenpootje aan allebei de kanten in de pure chocolade. Zet de bokkenpootjes daarna koel.

Geniet ervan!

Geen 18, geen alcohol.

Bevestig dat je 18 jaar of ouder bent voor toegang tot Gospelspirits.nl

Sorry, het ziet er naar uit dat je niet oud genoeg bent.

- -