Haarlem, 14 juni 2018 – Gospel Spirits by Jopen heeft een award in de wacht gesleept tijdens de Spirit International Prestige (SIP) Awards 2018. Gospel Spirits Dutch Gin was goed voor een gouden medaille. De dry gin viel als enige Nederlandse gin in de prijzen.

Een recordaantal spirits, 783, werden ingezonden voor de SIP Awards 2018. Dutch Gin van Gospel Spirits won een gouden SIP Award. Dit is de eerste gouden medaille voor het gedistilleerde merk. Meester-distillateur Freddie Talbot-Ponsonby van Gospel Spirits is erg verheugd met dit nieuws. “Dit is de eerste competitie waarbij we Gospel Spirits hebben ingezonden en we mochten gelijk het goud in ontvangst nemen. Een prachtige prestatie.”

Gebalanceerde dry gin
Gospel Dutch Gin is een dry gin gedistilleerd uit kenmerkende botanicals als paradijszaad, pastinaak en Mittelfrüh-hop. Daarnaast zijn meer gangbare ingrediënten als basis gebruikt, zoals jeneverbes, sinaasappel, grapefruit, zoethoutwortel en korianderzaad. Het is een volle gin met florale aroma’s van Mittelfrüh-hop gevolgd door zachte filmende tonen en kruidigheid van pastinaak in de afdronk.

Jubileumeditie
De SIP Awards, een internationale gedistilleerde dranken competitie uit Amerika, ging dit jaar de tiende editie in. De jury bestond uit 122 geselecteerde en gescreende consumenten. In een blindproeverij werden zowel gevestigde merken als nieuwkomers beoordeeld op geur en smaak.

 

Geen 18, geen alcohol.

Bevestig dat je 18 jaar of ouder bent voor toegang tot Gospelspirits.nl

Sorry, het ziet er naar uit dat je niet oud genoeg bent.

- -